Csere és Garancia Irányelvek

Online Vásárlások

 • Hogy tudok terméket becserélni

  Az online vásárolt O bag termékek cseréjét a termék átvételétől számított 14 napon belül lehet igényelni.

  Az ilyen formában történő cserébe olyan termékek tartozhatnak bele, amelyek sértetlenek, hibátlanok, használatlan állapotban kerül vissza hozzánk, és a csere abból kifolyólag történik, mert a végfelhasználó más teméket preferál.

  Cserélni csak egy másik, ugyanolyan vagy magasabb eladási árú termékkel lehet, készlettől függően.

  A cserével kapcsolatos igényt a customerservice@obaghungary.com e-mail címre való üzenet elküldésével lehet jelezni, és elfogadtatni.

  A Max&Bag KFT fenntartja a jogot a cserélni kívánt termékről készült fényképes bizonyíték igénylésére.

  Ha megérkezik a jóváhagyás, a terméket 14 napon belül kell feladni futár szolgálaton keresztül vagy hagyományos postai úton, mellékelve a megrendelés másolatát, valamint megjelölve, milyen termékre szeretnéd becserélni a korábbit (cikk, SKU kód, szín, méret), a következő címre:

  O bag Store - Max&Bag KFT
  Aréna Pláza
  Kerepesi út 9.
  1087 Budapest

  A szállítás költsége teljes mértékben a Felhasználót terheli.

  A Max&Bag KFT fenntartja jogát, miszerint nem áll módjában kicserélni a visszaérkező sérült, és egyértelműen használt termékeket. A Max&Bag KFT visszautasíthat olyan termékeket, amiknek cseréjére vagy visszavételére nem kap meghatalmazást.

  Figyelem: Nincs lehetőség az online vásárolt termékeket O bag üzletekben cserélni, és ez fordítva is igaz.

 • Hogy működik a visszaküldés

  A Fogyasztóvédelmi Szabályzat szerint a Vásárlónak a termék átvételétől számítva 14 napja van arra, hogy elálljon a szerződéstől (tértivevényes levélen vagy e-mail-en keresztül), és ezután még 14 napja van, hogy visszajuttassa a terméket, s ezzel visszakapja az árát.

  A visszatérítés kérvényét el lehet küldeni e-mail-ben a customerservice@obaghungary.com címre, ahonnan a vásárló meghaphatja a visszaigazolást a kérésének jóváhagyásáról.

  A Max&Bag KFT fenntartja jogát, miszerint fényképet kérhet a termékről, amit vissza akarnak szolgáltatni.

  A jóváhagyás visszaérkezése után 14 napon belül kell visszaküldeni futárral vagy hagyományos postai úton a terméket, a megrendelés másolatával és egy igazolással, melyben kifejezi, hogy vissza kívánja adni a terméket és visszatérítést igényel, a következő címre:

  O bag Store - Max&Bag KFT
  Aréna Pláza
  Kerepesi út 9.
  1087 Budapest

  A visszaszállítás költsége teljes mértékben a Vásárlót illeti.

  Max&Bag KFT fenntartja jogát, miszerint nem áll módjában kicseréli a visszaérkező sérült, és egyértelműen használt termékeket. Amennyiben a termék nem felel meg az említett feltételeknek, a Max&Bag KFT levonhat 10%-ot a visszatérítés összegéből.

  A Max&Bag KFT fenntartja a jogát, miszerint visszautasíthatja a jóvá nem hagyott cseréket és visszatérítéseket.

  A visszatérítés, melynek összege megfelel a visszavett termék értékével, banki átutaláson keresztül fog történni a vásárló által megadott tetszőleges bankszámlaszámra, melyet szintén fel kell tüntetni a visszaküldési igény elküldésekor.

  Részletekért, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunk a: customerservice@obaghungary.com e-mail címen.

 • Hogyan lehet becserélni egy hibás terméket?

  Minden O bag termékre fél év garancia vonatkozik.

  Az online vásárolt hibás O bag termékek cseréjének igényét e-mail-en keresztül lehet igényelni a customerservice@obaghungary.com e-mail címre írva, egy vagy több fényképet csatolva az adott termékről.

  A jóváhagyás visszaérkezése után, a leírt lépéseket követve, 14 napon belül kell visszaküldeni futárral vagy hagyományos postai úton a terméket, a megrendelés másolatával és egy igazolással, melyben kifejezi, hogy vissza kívánja adni a terméket és visszatérítést igényel, valamint a Max&Bag kft nevére igényelt, szállítást igazoló számlával a következő címre:

  O bag Store - Max&Bag KFT
  Aréna Pláza
  Kerepesi út 9.
  1087 Budapest

  A szállítás költségeit a Max&Bag KFT fogja állni.

  A szállítási díj visszatérítése banki átutaláson keresztül fog történni a vásárló által megadott tetszőleges bankszámlaszámra.

  Részletekért, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunk a: customerservice@obaghungary.com e-mail címen.

 • Hogyan lehet kicserélni, ha hibás megrendelés érkezett?

  Amennyiben eltérő terméket kapott a megrendelthez képest, a fentiek szerint kell eljárni (lásd “Hogyan lehet becserélni egy hibás terméket?”) és a customerservice@obaghungary.com címre kell e-mail-t írni az átvételtől számított 14 napon belül.

Monomárkás üzletekben történt vásárlás

A monomárkás üzletekben megvásárolt O bag termékekre a Viszonteladó által meghatározott csere és garancia irányelvek érvényesek.